Vitajte na stránke mojerecepty ktoré pre Vás pripravuje vcielkaisr

Estragónové maslo

estragónové maslo

Lístky estragónu posekáme na veľmi jemno a pridáme do vymiešaného masla. Prichutíme trochou citrónovej šťavy. Hotové maslo hneď naporcujeme a dáme zamraziť.

bylinkové maslo

Bylinkové maslo

Petržlen, prípadne ďalšie obľúbené bylinky posekáme a dobre, do hladka vymiešame s mäkkým maslom alebo margarínom. Dochutíme prelisovaným cesnakom, soľou, čiernym korením a citrónovou šťavou. Hodí sa ku grilovanému a pečenému mäsu, môže sa použiť ako nátierka na obložené chlebíky či bagety.

«Rastlinné a živočíšne tuky | Vytlačiť stránku

mojerecepty: vcielkaisr © 01.03.2009

Sdílet

Pocitadlo.sk