Vitajte na stránke mojerecepty ktoré pre Vás pripravuje vcielkaisr

Hubové carpaccio

mojerecepty: hubové carpaccio

150 g šampiňónov., 200 g malých kuriatok., rajčiak., šalotka., 20 g olej., 1 – 2 KL majoránu., mleté čierne korenie., soľ., PL bieleho vína zmiešaného s bielym vínnym octom, 4 PL oleja., štipka cukru

Šampiňóny očistíme, opláchneme, osušíme, nakrájame na jemné plátky a poukladáme na 4 taniere. Očistené a osušené kuriatka opečieme na horúcom oleji a posolíme. Majorán a mleté čierne korenie zmiešame s octom, olejom, pridáme štipku cukru, nadrobno posekanú cibuľu a ošúpaný rajčiak a vymiešame. Dresingom pokvapkáme šampiňóny a na každú porciu dáme kôpku opečených kuriatok.

«Jedlá z húb | Vytlačiť stránku

mojerecepty: vcielkaisr © 08.10.2007

Sdílet

Pocitadlo.sk