Vitajte na stránke mojerecepty ktoré pre Vás pripravuje vcielkaisr

Hubové rizoto s cesnakom, tymianom a petržlenovou vňaťou Jamieho Olivera

mojerecepty: hubové rizoto s cesnakom, tymianom a petržlenovou vňaťou Jamieho Olivera

l slepačieho vývaru., 250 g húb., 3 PL olivového oleja., malá hrsť nakrájaného tymianu., strúčik cesnaku soľ., mleté čierne korenie., hrsť nahrubo posekaného petržlenu trocha mletej štipľavej papriky., citrónová šťava

Huby nakrájajte na tenko. Nevarte všetky naraz, ale nadvakrát. Na horúcu panvicu nalejte olej, pridajte huby s tymianom. Duste asi minútu, premiešajte, pridajte cesnak a soľ. Duste ešte zopár minút a ochutnajte, či sú už hotové, pridajte petržlenovú vňať, papriku a citrónovú šťavu. Premiešajte a ochutnajte – teraz by mali byť perfektné. Premiešame s uvarenou ryžou a podávame.

«Jedlá z húb | Vytlačiť stránku

mojerecepty: vcielkaisr © 15.03.2008

Sdílet

Pocitadlo.sk