Vitajte na stránke mojerecepty ktoré pre Vás pripravuje vcielkaisr

Lahôdkový pstruh po horniacky

mojerecepty: lahôdkový pstruh po horniacky

700 g očisteného pstruha., soľ., mleté čierne korenie., 120 g masla., 160 g rajčiakov., 80 g čerstvých húb., trochu kečupu., 6 cl červeného vína., 80 g údenej slaniny

Očisteného pstruha osolíme, vnútornú časť okoreníme a opečieme na masle po oboch stranách. Vo výpeku opečieme olúpané a na plátky pokrájané rajčiaky, očistené a pokrájané huby. Potom pridáme kečup a zalejeme červeným vínom. Takto pripravenou zmesou prelejeme porcie pstruhov a všetko posypeme pokrájanou a rozpraženou údenou slaninkou. Podávame s opekanými zemiakmi.

«Morské a sladkovodné ryby a potvory | Vytlačiť stránku

mojerecepty: vcielkaisr © 16.02.2008

Sdílet

Pocitadlo.sk