Vitajte na stránke mojerecepty ktoré pre Vás pripravuje vcielkaisr

Pečený kapor na zemiakoch

mojerecepty: pečený kapor na zemiakoch

polovica kapra., soľ., 2 strúčiky cesnaku., drvená rasca., mletá červená paprika., olej., 750 g zemiakov., pažítka., citrón

Mäso z kapra pokrájame na porcie, natrime olejom, v ktorom sme zmiešali soľ., mletú červenú papriku., rascu, a pretlačený cesnak. Očistené zemiaky pokrájame na kolieska, uložíme do vymastenej zapekacej nádoby, osolíme a posypeme rascou. Na zemiaky uložíme porcie kapra, pokvapkáme citrónom a pečieme do mäkka. Pred podávaním posypeme posekanou pažítkou a ozdobíme plátkami citróna.

«Morské a sladkovodné ryby a potvory | Vytlačiť stránku

mojerecepty: vcielkaisr © 10.08.2008

Sdílet

Pocitadlo.sk