Vitajte na stránke mojerecepty ktoré pre Vás pripravuje vcielkaisr

Pstruh v sezame

mojerecepty: pstruh v sezame

pstruh., soľ., drvená rasca., cesnak., olivový olej., vajcia., sezamové zrniečka

Vypitvaného pstruha omyjeme pod tečúcou vodou a osušíme handrou. Zvnútra aj zvonka nasolíme, potrieme pretlačeným cesnakom a posypeme drvenou rascou. Dáme piecť na panvicu s rozpáleným olivovým olejom. Z každej strany opečieme rybu asi päť minút. Upečeného pstruha namočíme do rozšľahaného vajíčka a obalíme v sezamových zrnkách. Znova ho jemne z každej strany opečieme na panvici. Ozdobíme citrónom a podávame s varenými zemiakmi.

«Morské a sladkovodné ryby a potvory | Vytlačiť stránku

mojerecepty: vcielkaisr © 16.02.2008

Sdílet

Pocitadlo.sk