Vitajte na stránke mojerecepty ktoré pre Vás pripravuje vcielkaisr

Ryba na hubovej zmesi

mojerecepty: ryba na hubovej zmesi

4 plátky morskej ryby., 500 g hubovej zmesi (dubáky., kuriatka., májovky ...)., 30 g helie., cibuľa., PL nakrájanej pažítky., ½ KL koriandra., 0,5 dl olivového oleja., soľ., čerstvo pomleté čierne korenie

Na panvici opražíme na prudkom ohni v troške olivového olej a očistené a nakrájané huby. Po asi 4 – 5 minútach, keď sa odparí časť vody, huby osolíme a odložíme. Osolené a okorenené plátky ryby prudko opečieme na druhej panvici v olivovom oleji z obidvoch strán. Na helii orestujeme do sklovita očistenú, nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme koriander a huby. Zmiešame a za neustáleho miešania dusíme. Potom pridáme posekanú pažítku a čerstvo mleté čierne korenie. Rybu podávame na vopred zohriatom tanieri obloženú hubami.

«Morské a sladkovodné ryby a potvory | Vytlačiť stránku

mojerecepty: vcielkaisr © 20.03.2008

Sdílet

Pocitadlo.sk