Vitajte na stránke mojerecepty ktoré pre Vás pripravuje vcielkaisr

Šampiňónová plnka a nátierka

mojerecepty: šampiňónová plnka a nátierka

300 g šampiňónov., 20 g margarínu., PL kyslej smotany., žĺtok, 40 g parmezánu alebo iného tvrdého syra., 2 vetvičky bazalky., soľ., čerstvo pomleté korenie

Šampiňóny posekáme nahrubo a restujeme ich na margaríne, kým sa neodparí voda. Potom ich zmiešame so smotanou, žĺtkom, postrúhaným syrom a posekanou bazalkou. Osolíme a okoreníme. Touto hubovou zmesou môžeme natrieť toasty a zapiecť ich v rúre či na grile alebo ňou naplniť steaky či mäsovú roládu.

«Jedlá z húb | Vytlačiť stránku

mojerecepty: vcielkaisr © 11.06.2007

Sdílet

Pocitadlo.sk