Vitajte na stránke mojerecepty ktoré pre Vás pripravuje vcielkaisr

Zelené rezance s gorgonzolovou omáčkou

mojerecepty: zelené rezance s gorgonzolovou omáčkou

250 g zelených rezancov., cibuľa., PL oleja., 400 g smotany., 150 gorgonzoly (tvrdý syr s plesňou)., soľ., biele korenie., šťavu z ½ citróna., 200g paradajok

Zelené rezance vložíme do vriacej vody a uvaríme. Jemne pokrájanú cibuľu opražíme do zlatožlta, pridáme smotanu a povaríme ju, kým nezhustne. Gorgonzolu na jemno pokrájame, vložíme do omáčky a miešame tak dlho, až kým sa nerozpustí. Podľa chuti okoreníme. Paradajky pokrájame, premiešame s rezancami a polejeme omáčkou.

«Cestoviny | Vytlačiť stránku

mojerecepty: vcielkaisr © 13.06.2007

Sdílet

Pocitadlo.sk